Tuesday, May 27, 2014

Zaradite brzo i jednostavno




Danas je tesko naci posao ali to ne znaci da treba odustati SFI kompanija vam nudi sansu da radite i zaradite novac. Koliko ste spremni da ulazete u rad, toliko ce vam se rad isplatiti.
Svaki korak je tezak na pocetku.Svaki posao trazi vreme i posvecenost samo vam je to potrebno zato ne gubite vreme i krenite jos danas.




Podaci o kompaniji SFI



SFI kompanija se bavi prodajom digitalnih i fizičkih proizvoda. U svojoj ponudi trenutno ima preko 73.000 različitih proizvoda. Ova brojka označava samo trenutni broj proizvoda jer on je u stalnom porastu. Prosek od 22sec. po novo učlanjenom članu samo po sebi govori da je i stalan porast članstva u SFI.
Posao u SFI zamišljen (i u praksi ostvaren) kao fantastičan spoj obuke i primenjenog znanja, koji kao finalni rezultat daje ZARADU.
SFI radi sa konkretnim stvarnim proizvodima od čije prodaje ostvaruje svoj profit. Samim tim jasno je da je ovde reč o prilivu konkretnog i zdravog novca. SFI se ne finansira od članarina niti na bilo koji način naplaćuje članstvo, konkretna prodaja je izvor novca i profita. Od 2009 godine sastavni deo SFI kompanije je i online prodavnica TripleClicks.






TripleClicks



Ako ste čuli za svetski poznate internet kompanije kao što su Amazon ili Clickbank, onda verovatno imate predstavu o čemu se radi. Obe kompanije su isplatile više milijardi dolara svojim affiliate partnerima.
Ipak ono što izdvaja SFI od ostalih sličnih internet kompanija je konkretan pristup svakom svom članu. Jer SFI priža obimnu podršku u vidu kompletne obuke svakog novog člana. Takav pristup je jedinstven i druge internet kompanije ga nemaju ili je veoma slabo razvijen. Bukvalno u drugim internet kompanijama slične delatnosti prepušteni ste sami sebi i vašem znanju i sposobnostima.
Raditi u SFI kompaniji je pravo zadovoljstvo, jer svakom ko je spreman da nauči kako se zarađuje, pružiće se prilika da naučeno kroz SFI i praktično primeni te tako i ostvari ZARADU.
Limit za zaradu ne postoji odnosno limit ste sami vi. Koliko ste spremni da naučite o internet marketingu, koliko ste spremni da radite o tome odlučujete samo vi.
Ono što je izuzetno u SFI je višestruka mogućnost zarade. Podeljena je po interesnim oblastima  tako da sami možete da odaberete način posla i zarade koji vam najviše odgovara i prema čemu imate sklonosti.





Zarada



Što se ti tiče zarade u SFI ona se obračunava svakog 10og u mesecu. Od bilo koje kupovine koju napravi neko koga ste vi uputili na TripleClicks, vi dobijate 45% zarade koju ostvari SFI. Svaki put kada neko nesto kupi, bilo kada, bilo šta, vi ostvarite 45% provizije. Kada vam se prvi put sakupi 20$ možete naručiti ovu Payoneer karticu na vašu kućnu adresu. Payoneer servis radi u preko 210 zemalja, praktično u celom svetu. Podržane su i sve ex-Yu republike. Karticu besplatno dobijate na vašu kućnu adresu. Novac sa kartice podižete u lokalnoj valuti na bilo kom bankomatu, a možete plaćati i u prodavnicama.







O meni


Moj pocetak je bio tezak ali sa uspesnim kolegama i zajednickim radom sam uspela da ostvarim svoje ciljeve.U ovom poslu morate biti strpljivi i vema vredni i posveceni poslu zarade ce biti ali sve zavisi od vas koliko zelite da uspete u ovom polsu.Prvih 2 meseca ce biti tesko i naporno ali ce se trud na kraju isplatiti veoma zato neodustajte na pocetku negubite nista mozete samo zaraditi.

Za vise iformacija se javite na SFI ili mail pavlovickabre007@gmail.com




No comments:

Post a Comment